Last news in Fakti

7 Януари, 2022 15:30 9 275 22

Татуировка с Адолф Хитлер спря MMA боец от дебюта му в октагона

  • адолф хитлер-
  • mma-
  • радек рушал

Чешката организация Oktagon MMA отстрани атлета

Чешкият боец Радек Рушал се превърна в първия състезател по MMA, който бива отстранен от мач още преди да е започнал, благодарение на една от татуировките си.

Чешката организация Oktagon MMA официално обяви, че няма да допусне Рушал до своята сцена, тъй като на едната си ръка той има изобразен Адолф Хитлер.

Самият атлет призна, че това е било грешка от миналото, която му е трудно сега да заличи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роза

    17 59 Отговор
    Правилно са го отстранили!Независимо,че е било грешка от младостта,грешките от млади години често се плащат на старини,за съжаление!Когато си млад,си мислиш,че ще живееш вечно,че имаш време да поправиш всички грешки,а като станеш на средна възраст,разбираш,че не е така!

    Коментиран от #2, #3, #13, #21

  • 2 скле роза

    28 4 Отговор

    До коментар #1 от "Роза":

    ща скъсам
  • 3 сила

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "Роза":

    КО РЕЧИ....
  • 4 Макрон

    9 26 Отговор
    Никога не трябва да бъдат третирани татуировки, символи, изображения символизиращи идеологии затрили множество хора по насилствен начин.
  • 5 Hess

    52 11 Отговор
    Да носиш портрета на Фюрера е чест,но и задължаващо същевременно!Трябва да си човеколюбив,справедлив и да имаш любов към животните!Саможертвата в името на онеправданите трябва да бъде над всичко!В наши дни всеки хулиган или престъпник се представя за неонацист-това не е коректно,и пагубно за и без това очернената идеология !!!
  • 6 Исторически парк

    23 1 Отговор
    ЧИЧУ БЕШЕ ПРАВ!
  • 7 Ивелин Михайлов

    48 8 Отговор
    Те сегашните ваксъри са по-големи хитлеристи от Хитлер..
  • 8 Райхсвер

    34 4 Отговор
    Е, какво толкова станало?! Да не прави пропаганда или що? То навсякъде има изображения на Фюрера, дори в музея на холокоста...
    Тва е дребнотемие и откровена простотия.
  • 9 Давид✡

    5 35 Отговор
    Аз като юдей казвам че трябва да бъде одран и от кожата да се направи абажур-така както и нас са ни поругавали нацистите.

    Коментиран от #14

  • 10 Кики

    29 2 Отговор
    Тези глобалисти вече ги е страх и от мъртви хора
  • 11 безпартиен

    37 8 Отговор
    Ако беше с Ленин,Сталин,Че-няма проблем!Това е двойния стандарт!Нима тези с петолъчката сърпа и чука са по-добри?Нима жертвите дадени при един режим/национал-социализма/ са по-ценни от жертвите дадени при управлението на социализма/комунизма?Който владее миналото владее бъдещето!Който владее настоящето-владее миналото!Сега ако не изтрият коментара ми,нека тези с минусите поне да се обосноват защо не харесват мнението ми!

    Коментиран от #18

  • 12 мисля

    3 5 Отговор
    И само като си помисля , че Хитлер е прекарал под гилотината около един милион чехи. Да не би въпросният състезател да е словак , те бяха съюзници на Хитлер.
  • 13 Не съм съгласен

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роза":

    А какво са виновни хората, че акъла им идва в един по-късен момент, което е напълно нормално природно явление !? Аз, като дете бягах от училище, а сега ми се ходи и въпреки, че мозъка ми е бил ,,тъп,, а с времето е поумнял, трябва да плащам за това, така ли ? И кое му е спрваедливото на това ?
  • 14 Хайл

    18 1 Отговор

    До коментар #9 от "Давид✡":

    Пак ще дойде това време. Всеки ще си плати сметките, а вие сте най-задлъжняли. Колкото и "пандемии" и машинции да измисляте хората няма да ви се подчинят! Дай Боже!
  • 15 Запознат

    14 0 Отговор
    Малко четете и това е голям проблем: Голяма част от доктрината на Хитлер е приложена в Демократичния свят но никои не го споделя с обществото .Много ме е яд че не четете достатъчно и когато нещо ви го втълпят за норма .....вече се кълнете в него.....жалко.Само да уточня факта че Парагвай е в Южна Америка и населението е Русо със сини очи ....тоест германци които живеят там от 1944година.Дали са купили държавата,дали случайно Банките които управляват икономическите процеси в света се намират в Уругваи е случайно Вие си отговорете господа всезнайковци.
  • 16 Запознат

    7 0 Отговор
    Малко четете и това е голям проблем: Голяма част от доктрината на Хитлер е приложена в Демократичния свят но никои не го споделя с обществото .Много ме е яд че не четете достатъчно и когато нещо ви го втълпят за норма .....вече се кълнете в него.....жалко.Само да уточня факта че Парагвай е в Южна Америка и населението е Русо със сини очи ....тоест германци които живеят там от 1944година.Дали са купили държавата,дали случайно Банките които управляват икономическите процеси в света се намират в Парагвай е случайно Вие си отговорете господа всезнайковци.
  • 17 Запознат

    8 0 Отговор
    Днешния свят в които живеем се управлява по същата схема.....само че разликата е че този които не слуша вместо да водят воина снего го държат гладен докато не загине.Ама Ние не разбираме че това е същото което е вършил Хитлер......просто е бил по директен и първичен.
  • 18 Роза

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "безпартиен":

    Напълно съм съгласна с теб!Ленин и Сталин са били подобни на Хитлер и техните образи също трябва да бъдат забранени!Не трябва да има двоен стандарт!
  • 19 Киро

    9 0 Отговор
    За Хитлер да правилно е но и татуирани с Ленин и Сталин защо има аз лично познавам такива боклуци по тая логика понеже Сталин е по голям злодей от Хитлер и комунистическия режим наложен от него в България е отхвърлен защо имаме паметници на съветските поробители като Альоша в Пловдив съветската армия други те също трябва да бъдат премахнати
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Atanas

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Роза":

    Адолф Е велик човек,бил лош според вас че е изтребвал еврей,нали така?Айде само да поясня че днешно време всяка една криза,финансова или не,всяка една война,всичко лошо което е идва от скап..ания еврейн,затова убийство на еврей не е убийство А СПАСЕНИЕ!!!
  • 22 Ивайло

    3 0 Отговор
    9.05.1945г. Европа загуби войната не я спечели, още повече България.
    Кои са победителите? От една страна сатрапите, абсолютните простаци СССР и от друга най алчните и империалистически страни САЩ и Англия. И питам какво спечели човечеството от това?