Last news in Fakti

10 Януари, 2022 13:02 2 129 11

Феновете на Берое при кмета: Искат да освободят всички със заплати над 5000 лева

  • берое-
  • фенове-
  • кмет-
  • живко тодоров-
  • илко русев-
  • стара загора

Те са се сдобили със списък с възнагражденията и са изразили учудването си от това какви суми са отделяни дори за футболисти с изключително слаб принос към резултатите на тима

Феновете на Берое при кмета: Искат да освободят всички със заплати над 5000 лева - 1
Снимка: beroe.bg

Според информации от Стара Загора, фенове на Берое са се срещали с кмета на града Живко Тодоров и с изпълнителния директор Илко Русев и са поискали от клуба да бъдат освободени всички, които получават заплати над 5000 лева, пише "Мач Телеграф".

Те са се сдобили със списък с възнагражденията и са изразили учудването си от това какви суми са отделяни дори за футболисти с изключително слаб принос към резултатите на тима.

Русев ще се срещне с футболистите днес на стадиона. Играчите са повикани за 13.30 часа, а заниманието ще стартира в 15 часа.

В следващите дни ще се водят преговори за намаляването на заплатите.

Привържениците, срещали се с кмета, настояват да получат акциите от ТЕЦ-а за един лев и заедно с общината и местния бизнес да се търси друг устойчив план за финансиране.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    23 0 Отговор
    Значи държавата плаща за тези пълни некадърници ! Сега който е дал разпореждането да си продава имотите и да върне парите !

    Коментиран от #2, #5

  • 2 ТИКВАТА ПАРИ НЕ ВРЪЩА, САМО ЛАПА

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "пожелание":

    БЕЗУМИЯТА НА БАНКЯНСКИЯ ПРЕСТЪПНИК СА МНОГО !!!
  • 3 ...

    18 0 Отговор
    Тези въпроси, към ББ. Той изнуди/задължи едно държ.предприятие, да ги издържа, тез некъдърници.
  • 4 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    12 2 Отговор
    Много добра идея е да се освободят всички със заплати над 5000 лева. Но не е толково просто предполагам футболистите и треньора имат дългосрочни договори и клаузи за неустойки. Освобождаването вероятно ще доведе до големи неустойки, т.е. големи разходи. Може би най-добре е българските клубове Берое, Левски, Царско село ... да фалират и да започнат отначало от "В" група и окръжните първенства без дългове.

    Коментиран от #7, #9

  • 5 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "пожелание":

    "Сега който е дал разпореждането да си продава имотите и да върне парите !" Какво се правиш, че не знаеш КОЙ? В изминалите 13 години се РАЗПОРЕЖДАШЕ само един единствен "малоимотен" Тиквеник и ортака му Шиши. Той разпределяше постовете, назначаваше и уволняваше, той казваше дали да се подават оставките, той определяше пенсиите, заплатите, бонуси, добавките на милиционерите(биячите), медиците, пенсионерите...
  • 6 Тома

    13 0 Отговор
    Такива с 5000 лв в Берое няма.Всички са от 10000 нагоре и още в плик защото щом е държавата да плаща всичко е като брашнян човал
  • 7 Смешник

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Първо Литекс да фалира щото има да дава на Сердика 4М а и в УЕФА го съдят. За Левски не се притеснявай ние ще се изплатим. Има много фирми и отбори с огромни дългове въпроса не е имаш ли дългове а дали искаш и можеш да ги изплатиш.
  • 8 Фактъ

    9 3 Отговор
    Този клуб - паразит , трябва да бъде закрит незабавно . Аз , не желая , като си плащам сметките за ток да им плащам заплатите от 10 000 лв .
  • 9 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ами Цска нали ФАЛИРА и сега МЕНТЕТО пак има дългове , като не плащат и се правят на тарикати така ще е и после пак ФАЛИТ

    Коментиран от #10

  • 10 Стоян Александров

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    А как тези боруйци полягваха само на цеца африканска, ааааааа ? А на Левски се хяърляха на живот и смърт,за което нямам нищо против. А африканците само ревяга като боги. Позор. И аз на тези да им плащам ? Срам и позор за която и да е държава. Просто нямам думи. И като ЛЕВСКАР само да кажа, че в момента в Левски се перът много мръсни пари. Искам МОЯ отбор да бъде разследван. Ще им даваме ние публиката, феновете пари за да ги спасяваме, а те цял месец на топло на курорт.....ПОЗОР
  • 11 112

    1 0 Отговор
    Берое вече са в зоните ! Много приказки пред ТЕЦ а !