Last news in Fakti

11 Януари, 2022 16:00 661 1

Бодуров: Пирин е отбор с голям потенциал

  • николай бодуров-
  • пирин

Един от лидерите в отбора се надява, че подготовката ще бъде ползотворна

Бодуров: Пирин е отбор с голям потенциал - 1
Снимка: БГНЕС

Пирин Благоевград е поредният роден клуб, който започна зимната си подготовка за пролетния полусезон, а от лагера на „орлетата“ Николай Бодуров споделя очакванията си.

Както всяка година, започваме с надежда. Стартирахме с по-големи очаквания. За мен отборът има голям потенциал и трябва да го покажем. Най-важното е да сме живи и здрави и да направим добра подготовка. Дано да няма контузии“, каза защитникът, цитиран от „Топ Спорт“.

Пирин се намира на предпоследно място в класирането на Първа Лига след есента, но зоната на спасението се намира само на 3 точки, така че се очертава да е доста интересно при подновяването на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венци

    4 1 Отговор
    Стефанов от Славия си трупа точки през първия полусезон, а Пирин ще трупа през втория! Ще наблюдаваме рязко покачване на победите на Пирин, както и още по-рязко покачване на загубите на Славия... Славия ще вкарва през първото полувреме, а ще губи през второто мача. Обратното при Пирин - ще губят през първите полувремена и ще печелят мачове с обръщалки през вторите полувремена... Поне по 4-5 такива мача за двата отбора предстоят, т.е. общо към 10 уредени срещи само на Пирин и Славия!