Last news in Fakti

11 Януари, 2022 23:15 983 4

Дори дузпа не помръдна нулите между Судан и Гвинея-Бисау

  • судан-
  • гвинея-бисау-
  • купа на африканските нации

Това е поредният мач без особено много попадения

Дори дузпа не помръдна нулите между Судан и Гвинея-Бисау - 1
Снимка: Shutterstock

Първият кръг в Купата на африканските нации е почти към своя край, а ние все още очакваме поне един по-резултатен мач. Далеч от това обаче бяхме в срещата между Судан и Гвинея-Бисау, където дори дузпа не успя да помръдне резултата в една или другата посока.

В последните минути на срещата символичните гости получиха правото да изпълнят наказателен удар за нарушение на вратаря Али Абдалах Абу-Ешреин. Той обаче спаси удара на Пеле, който бе крайно несериозен, а при рикошета имаше късмет, че друг от нападателите стреля в гредата.

Мачът отново бе далеч от качеството, с което сме свикнали в Европа, макар статистиката да говори за интригуващ двубой. Остриетата от двете страни по случайност сякаш намираха очертанията на вратите, защото в почти нито един момент нямаше ситуация, която да вещае попадение.

Точките в крайна сметка бяха поделени и това оставя Судан и Гвинея-Бисау в борбата за излизане от Група D, макар Нигерия и Египет да си остават големите фаворити.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    1 1 Отговор
    Колко съм изостанал по география, че това след пилето не съм го чувал.Сега отварям гутъл да се информирам

    Коментиран от #2

  • 2 Луд

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Луд":

    След тирето
  • 3 Не съм сигорен

    0 0 Отговор
    Че Василев е министър на ЦСКА но съм сигорен че неговия предшественик бе министър на Черно Море изгледайте играните мачове играни в петък и Кралев винаги беше там в место на работното си място.
  • 4 Ханко

    0 0 Отговор
    Тия ,ако ни барнат националите ще има голове... Жална им майка на поп-фолк маниаците.