Last news in Fakti

14 Януари, 2022 17:00 1 016 0

Христо Бонев разкри от какво се нуждае любимият му Локомотив, за да бъде отново фактор в първенството

  • христо бонев-
  • локомотив пловдив

„Смърфовете“ останаха на 8 място в класирането след пролетния полусезон

Христо Бонев разкри от какво се нуждае любимият му Локомотив, за да бъде отново фактор в първенството - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Локомотив Пловдив и почетен президент на клуба Христо Ботев разкри от какво се нуждае тимът му, за да бъде отново конкурентноспособен в шампионата през пролетта.

Нуждаем се от няколко силни попълнения, изключително добри футболисти, за да задържим позициите си. Ще е доста по-трудно спрямо предишни години. Тези добри състезатели трябва да ги комбинираме с нашите юноши, които до момента Сашо Тунчев интегрира с успех“, каза Бонев пред „Тема Спорт“.

„Смърфовете“ в момента се намират на 8 позиция в класирането на Първа Лига с голова разлика от 22:22. Тимът е в серия от 3 поредни мача без успех, което застрашава амбициите на клуба за класиране в горната шестица. Задачата обаче не е невъзможна, защото Левски е само с точка преднина, а Славия е с 4 напред.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА