Last news in Fakti

18 Януари, 2022 22:15 936 2

В Барса заплашват Дембеле, че ще го закотвят на скамейката, ако не подпише нов договор

  • осман дембеле-
  • барселона-
  • муса сисоко

Агентът на французина разкри заплахата пред медиите

В Барса заплашват Дембеле, че ще го закотвят на скамейката, ако не подпише нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Френският нападател на Барселона Осман Дембеле продължава да отхвърля офертите на клуба за нов договор, като така изглежда, че той се готви за свободен трансфер през лятото. Ръководството на „Ноу Камп“ обаче прибягва към заплахи към играча, че ще бъде закотвен на резервната скамейка, ако продължава да отклонява предложенията им. Или поне това твърди агентът му Муса Сисоко, говорейки пред RMC.

Не сме тук, за да подклаждаме дебати в социалните мрежи, но все пак истината трябва да бъде казана. Да, имаме изискванията, но вече показахме, че кариерата на Осман не е посветена на парите, защото в противен случай нямаше да е тук. Така че, ако Барселона искаше да преговаря, щеше да седне на масата за преговори с нас. Отвъд това няма друга дискусия, а само заплахи, че няма да го пускат да играе в първия отбор. Това би трябвало да е забранено, така че ще проверим правата му за всеки случай“, каза Сисоко пред изданието.

Припомняме, че Осман Дембеле пристигна при „каталунците“ през 2017 г. срещу сумата от €140 млн., като целта бе бързо да реши проблема с напускането на Неймар в посока ПСЖ. Впоследствие той прекара доста време в лазарета, като едва през настоящата кампания се установи трайно сред титулярите на Шави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Баце

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оригинален авторитет":

    объркал си темата.
    Тоя свят дето съществува в теб е паралелен.