Last news in Fakti

21 Януари, 2022 20:15 3 852 7

Новите гимнастички получиха покана за Световната купа в Атина

  • художествена гимнастика-
  • световна купа

Ансамбълът влиза в режим на подготовка за първия си сериозен тест

Новият ансамбъл на България по художествена гимнастика официално бе поканен за участие на Световната купа в Атина, научихме от родната федерация по художествена гимнастика.

Младите грации ще се включат в първия си турнир, откакто наследиха своите „златни“ предшественички.

Новите правила в турнира направиха това възможно, след като домакините от Гърция получиха една свободна квота за участие в състезанието и това им даде избора да изпратят „уайлдкард“ на тим, който преценят.

Весела Димитрова ще води грациите на състезанието, което ще се състои между 18-20 март в гръцката столица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    10 3 Отговор
    Дано само не ги арестуват, ако не са ги ваксали и да ги сложат в хотел за имигранти балканските австралийци - гърците!
  • 2 бобо

    8 7 Отговор
    Това е типичното мислене на Илиана Р.. Подготвя един отбор, който да й поддържа имиджа и толкова. За главната цел на спорта- масовостта, не може и дума да става. Пирамидата е обърната с върха на долу. Ако въобще има пирамида.

    Коментиран от #6

  • 3 Браво

    7 1 Отговор
    Успех! Супер са!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 джедай

    2 0 Отговор
    Желая им успех на момиченцата! Нека се развиват и да побеждават!
  • 6 Факти

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "бобо":

    Кой си ти да критикуваш.Фактите сами говорят,за професионализма на екипа на Раева.Предишните олимпийски шампионки имат оценка над 50 точки по правилник.А 50 точки и съпнатите рускинчета,къде се пъчат не са толкова добри,че да изкарат над 50 точки.

    Коментиран от #7

  • 7 бобо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Факти":

    Не знам какво значи "съпнати рускинчета", Но знам, че с един отбор от пет момичета, не можеш да направиш масоваст. По някакъв мой си начин знам /а това го знае и Илиана Р./, че според ............., усилията на индивидуалните гимнастички е в пъти повече от тези на ансамбъла. Но там шансовете за медал са нулеви. На мястото на точките мога да сложа много уважавано име, но не искам да и навредя.