Last news in Fakti

22 Януари, 2022 11:00 24 187 4

MMA сензация е снимала порно със съпруга си

  • пейдж ванзант-
  • порно-
  • mma-
  • остин вандерфорд

Тя направи това разкритие в сесия на живо със своите почитатели

MMA сензацията Пейдж ВанЗант не спира да скандализира спортните среди с изявите си в социалните мрежи, като най-новата ѝ касае интимния живот със съпруга ѝ Остин Вандерфорд.

По време на сесия на живо със своите почитатели ВанЗант е запитана дали би се снимала в порно. Обичайно подобни въпроси биват подминавани от звездите в спорта и шоубизнеса, но тя реши да зарадва своите фенове, като заяви, че вече се е снимала с мъжа си, докато правят секс.

27-годишната американка погъделичка още повече любопитството, като сама повдигна темата дали би публикувала видеото в някоя от платформите с филми за възрастни. Въпросът обаче остана отворен.

View this post on Instagram

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ценител

    19 1 Отговор
    мдам... доста възвишено. задължително трябва да бъде сведено до знанието на популацията.
  • 2 Niknay

    7 2 Отговор
    Янкулов , "сензациятя" е за клюкарска рубрика а не за спортна ! Има тук вече една кифла която пуска такива "новини" . Концентрира се моля само върху спорта .....
  • 3 името на ВИМЕТО

    11 1 Отговор
    А дали да не очакваме скоро и порноВидео и от Мата Хари или мис Бикини с бат ББойко ? Те щом чекмеджетата му снимаха , че и как спи напреки на леглото , КАКВО ЛИ ОЩЕ ДА ЧАКАМЕ.....?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.