Last news in Fakti

22 Януари, 2022 12:30 1 253 3

Юнайтед реже заплатата на Роналдо, ако не помогне на тима, за да се класира в топ 4

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Това със сигурност ще накара португалеца да си тръгне от „Олд Трафорд“

Юнайтед реже заплатата на Роналдо, ако не помогне на тима, за да се класира в топ 4 - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо изглежда застава все по-близо до изходната врата на „Олд Трафорд“, след като бе направено поредно разкритие за договорните му отношения с Манчестър Юнайтед. Оказва се, че там е записано условие, според което заплатата на португалеца ще бъде намалена с цели 25%, ако тимът на се класира в топ 4 на Висшата лига, пише Marca.

Някои източници твърдят, че в момента 5-кратният носител на „Златната топка“ получава по €1,1 млн. на седмица, а евентуалното орязване на заплатата би му коствало по над €250 хил. Подобна сума обичайно е пълното възнаграждение на някои от настоящите звезди в английския шампионат, като Върджил ван Дайк и Кай Хаверц.

36-годишният Роналдо наскоро бе хванат да възроптава срещу решението на Ралф Рангник да го смени в мача срещу Брентфорд, а самият той признава, че не се е завърнал в клуба, за да се бори за почетни места, а целите му са насочени към трофеите.

Ако нещо драстично не се промени в Манчестър Юнайтед през близките месеци, тогава идното лято по всяка вероятност ще видим още един сензационен трансфер на Кристияно. Току ви ПСЖ изпълни мечтата на милиони по целия свят и ги събере с Лионел Меси в един отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И този медиен балон

    3 1 Отговор
    се спука... Когато за теб играят всички, е лесно да си велик.
  • 3 Иван

    1 0 Отговор
    Само съдиите могат да помогнат на МЮ да влезе в четворката, не Роналдо.