25 Януари, 2022 16:30 1 663 6

В Берое свалиха сериозно тавана на заплатите

  • берое

Това със сигурност ще се отрази на селекцията в клуба

В Берое свалиха сериозно тавана на заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Финансовата криза в Берое продължава да притеснява всички, свързани с клуба, защото все още няма яснота дали отборът ще може да започне нормално пролетния полусезон. Последните новини дори са свързани с тавана на заплатите, които бе свален до 5 хил. лв., научихме от „Тема Спорт“, позовавайки се на източници от самия отбор.

Още преди тази промяна да стане факт някои от звездите на тима вече решиха да си тръгнат преди да е станало прекалено късно. Това са Александър Василев, Александър Цветеков, Нордин Бекер, Кулуа и Реян Даскалов.

Имаше и треньорска смяна в клуба от Стара Загора. Петър Хубчев официално замени своя съименник Петър Колев, макар все още да не е имал възможност да ръководи тренировъчния процес в тима.

Очаква се новият таван на възнагражденията да се отрази негативно на преговорите за трансфери, но преди това инициативният комитет, който поема ръководството, трябва да подсигури съществуването на Берое.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    15 5 Отговор
    ФАЛИТ. ТОТАЛЕН И НЕСПАСЯЕМ ФАЛИТ. ПАРИ НЯМА КОЙ ДА ДАДЕ. ТОЛКОЗ. А ХУБЧЕВ И ЩЕ ВИ СЪДИ И ТОТАЛНО ПРОВАЛИ. БОЙКО БОРИСОВ ВИ СПАСЯВАШЕ С НАШИЪЕ ПАРИ. СЕГА ГИ НЯМА. НО АЗ ИСКАМ РЕВИЗИЯ И ЗАРАЛИЙ ДА МИ ВЪРНАТ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ МЕН ПАРИ. АЗ НИКОГА НЕ АЪМ ИСКАЛ ДА СЕ ДАВАТ МОЙТЕ ПАРИ ЗА БОРУЙ. РЕВИЗИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ МИ....

    Коментиран от #5

  • 2 Стоян Александров

    9 2 Отговор
    И крайно време е да кажете КОЙ, КОЙ, КОЙ ДАВА ПАРИТЕ СЕГА ? Вече знаем кои са управниците тан, но те са бедняци за това питам КОЙ, КОЙ, КОЙ СЕГА ДАВА ПАРИТЕ ? Да не крадете пак от мен еййййй....

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лебон

    5 0 Отговор
    Да бе Лебон за 5 000 лв вие сериозно ли?
  • 5 дедо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    И от мен и от мен еиииииииии!
  • 6 Стоян Александров

    7 4 Отговор
    Иииииии България никога няма да забрави как полягвахте на цеците през всичките години от тяхното съществуване. Сега си заслужавате съдбата. Никой не е прокопсал предавайки се на цеца. Хебър същото ги чака и тях. Те си знаят защо