Last news in Fakti

27 Януари, 2022 10:22 881 0

Лудогорец с оферти за двама аржентинци

  • хуан комар-
  • лудогорец-
  • тайерес-
  • матиас тисера-
  • атлетико платенсе

Хуан Комар е собственост на Тайерес, като има договор до 2023 година

Лудогорец с оферти за двама аржентинци - 1

Лудогорец е отправил оферта за привличането на аржентинския защитник Хуан Комар, пише „Ole”. Бранителят е собственост на Тайерес, като има договор до 2023 година.

Той има 112 мача за настоящия си отбор, като е и негов капитан. Желанието му обаче е да напусне.

Оферта за Комар има и от Росарио Сентрал, но според информациите тази на Лудогорец задоволява Тайерес. Желанието на 25-годишния футболист обаче е да се завърне в родния си град Росарио. Юношата на Бока Хуниорс бил твърд в решението си.

Хуан Комар дори е отказал да пътува с Тайерес за Ла Плата, където се провежда летен турнир. Очаква се в близките дни да има яснота кой ще е новият отбор на защитника, който е твърдо решен да смени клуба.

Лудогорец е отправил оферта и за друг аржентински футболист – Матиас Тисера. Нападателят на Атлетико Платенсе дори е смятан за сигурно ново попълнение на „орлите” от медиите в южноамериканската страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА