Last news in Fakti

26 Януари, 2022 16:00 2 176 1

Кошмарни новини от медицинския щаб на Кей Нишикори

  • кей нишикори

Японецът няма да играе тенис чак до втората половина на годината

Кошмарни новини от медицинския щаб на Кей Нишикори - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите японски тенисисти Кей Нишикори ще пропусне следващите 6 месеца от кортовете, след като от медицинския му екип потвърдиха, че е претърпял операция на хълбока, пише Tennis24.

32-годишният тенисист пропусна последните турнири от сезона 2021 г., след като получи травмата на „Мастърса“ в Индиан Уелс през миналия ноември.

След това се наложи да отказва участие на Откритото първенство на Австралия, а впоследствие се е решил и на хирургичната намеса.

Нишикори е част от поколението на Григор Димитров. Именно двамата бяха спрягани за едни от преките наследници на голямата тройка в лицата на Роджър Федерер, Рафа Надал и Новак Джокович, но те така и не реализираха потенциала си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Контузиите не го напуснаха през цялата кариера горкия.