Last news in Fakti

27 Януари, 2022 15:30 1 297 3

Гарет Бейл пристигна за тренировка 2 часа и половина след своите съотборници

  • гарет бейл-
  • реал мадрид

Уелсецът се старае да подсигури напускането си без да кара ръководството да мисли по въпроса

Гарет Бейл пристигна за тренировка 2 часа и половина след своите съотборници - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл изглежда е решил, че ще направи всичко възможно, за да си тръгне от Реал Мадрид с рекорден брой скандали. Той днес си позволи да закъснее за тренировка и дори пристигна на базата на клуба 2 часа и половина след по-голямата част от съотборниците си, пишат испанските медии.

Уелсецът все пак е представил обяснение пред спортно-техническия щаб, което е било прието и той се е включил в заниманията, макар и на по-късен етап.

32-годишният Бейл има още 5 месеца от договора си с „кралския клуб“, след което е повече от сигурно, че ще си търси нов отбор, защото през изминалите няколко години се превърна в най-недолюбвания играч в испанската столица.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PE6OGOLF4E

    2 0 Отговор
    ма тоя гроз ник още ли играее ве .....мащай са бързо крас тав.....
  • 2 Стоян Александров

    2 0 Отговор
    Този е толкова надценен, че няма на къде повече. Нооооо. Но момчето е почри ненсионер и те изобщо не го пускат да играе. Тогава защо да тренира ? Защо изобщо да седи там ? Вярно е че и никой не го ще ама той иска да поиграе още малко. Пискайте ги. В Леваки идеал о ще ни пасне на стратегията. Не се бъзикам. За Левски и за Мъри и Насо е идеален. Без пари, без перспектива, без неустойки, без нищооооо. Но пък е известен. И винаги може да бъде освободен по- взаимно съгласие. Хората продават звезди, а ние по- взаимно съгласие подаряваме. Страшен отбор няма що. И взимаме най- големите и неискани от никого некад...ърни...ци и казваме, че са звезди....Лелелелеле.
  • 3 Читател на факти

    1 0 Отговор
    Бил е на Голф човека какво толкова е станало.😁