Last news in Fakti

27 Януари, 2022 22:30 2 480 0

Манчестър Сити хвърля трансферната бомба с Пауло Дибала

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • манчестър сити

Англичаните са готови да подлеят вода на Ювентус за любимеца на публиката

Манчестър Сити хвърля трансферната бомба с Пауло Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала е напът да се превърне в голямата сензация на трансферния прозорец, ако информацията на Corriere dello Sport се потвърди и Манчестър Сити наистина го убеди да дойде в Англия срещу заплата от €10 млн. на сезон.

28-годишният аржентинец е в разгара на дълги и продължителни преговори с ръководството на Ювентус, но информацията оттам е, че финансовите му изисквания не биват удовлетворявани. Дори от лагера на Андреа Аниели обявиха, че „всеки трябва да си заслужи заплатата“, адресирайки хапливата забележка към любимеца на „черно-белите“ привърженици.

Дибала имаше своите проблеми с контузии през изминалите няколко сезона, но въпреки това си остава един от най-класните играчи в офанзивната част на терена за „старата госпожа“, така че раздялата с него едва ли ще се приеме равнодушно от анализаторите в Италия.

Гуардиола междувременно си търси нов централен нападател от няколко години насам, а след раздялата със Серхио Агуеро се играе на практика без човек в тази ключова зона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА