Last news in Fakti

31 Януари, 2022 20:00 1 352 0

Нюкасъл извади още €25 млн. за централен нападател

  • нюкасъл-
  • уго екитике-
  • реймс

Младият французин е оценяван в пъти по-ниско от авторитетното издание Transfermarkt

Нюкасъл извади още €25 млн. за централен нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл може и да започна по-трудно януарския трансферен прозорец, но в крайна сметка успя да направи някои доста сериозни трансфери, привличайки играчи от ранга на Бруно Гимараеш и Киърън Трипиър. Сега обаче идва ред на едно неособено известно име, което все пак ще струва €25 млн. на „свраките“, ако можем да се доверим на информацията на спортния журналист Фабрицио Романо.

Той твърди, че въпросната сума включва, както основната сделка за трансфера, така и бонусите, които Реймс може да получи за своя 19-годишен централен нападател Уго Екитике.

Младият французин междувременно е оценяван на €6 млн. от Transfermarkt, което е в пъти под обявената цена, но сякаш новите собственици на Нюкасъл свикнаха с това отношение към себе си.

Нека припомним още, че за 30-годишния австралиец Крис Ууд бяха похарчени €30 млн., така че Екитике може и да се окаже скрит талант, който в близките години да ни изуми с качествата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА