Last news in Fakti

1 Май, 2013 19:26 3 422 0

Кличко: Всеки има план, докато не получи удар в лицето

  • владимир кличко-
  • удар-
  • майк тайсън-
  • франческо пианета-
  • манхайм
Кличко: Всеки има план, докато не получи удар в лицето - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

В събота Владимир Кличко ще защитава титлата си срещу непобедения Франческо Пианета в германския град Манхайм. Украинецът е сочен за фаворит, имайки предвид чудовищната му статистика от 59 победи, 50 от които с нокаут, и само трите поражения. Италианският му противник има 28 успеха и един равен мач. Въпреки очевидната доминация, кариерата на Пиенета преминава в Германия, което може да окаже и предимство за 28-годишния боксьор.

„Знам, че Франческо Пианета има план за мача, но както е казал Майк Тайсън: „Всеки има план, докато не получи удар в лицето". Пианета ще бъде мотивиран до краен предел и ще иска да използва шансовете си по най-добрия начин. Аз обаче съм много опитен и ще му покажа къде е границата на възможностите му", каза Владимир Кличко преди мача.

„Направих чудесна подготовка и знам какво да правя, както и какво да очаквам от противника. Той ще е много амбициран, защото знае, че това е шансът на живота му. Ще дам всичко от себе си, за да победя“, каза още украинеца, цитиран от „ESPN“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА