Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 16:27 913 0

Царско село с две нови попълнения - чужденците вече са 19

  • царско село-
  • гуидо гуериери-
  • иван лендрич-
  • футбол-
  • чужденци

Част от отбора са вече вратарят Гуидо Гуериери и нападателят Иван Лендрич

Царско село с две нови попълнения - чужденците вече са 19 - 1
Снимка: Царско село

Царско село привлече още две нови попълнения преди първия шампионатен мач срещу Берое, съобщиха от клуба. Така чужденците вече са 19.

Част от отбора са вече вратарят Гуидо Гуериери и нападателят Иван Лендрич. Те са подписали своите договори с клуба и ще бъдат на разположение на треньорското ръководство за утрешния мач в елита.

Ето и техните кратки визитки:

Иван Лендрич (Хърватия)

30-годишният централен нападател е роден в Сплит, а за последно бе част от кипърския Неа Саламис. Преди това е играл за босненските Железничар Сараево и Жрински. Също така е бил част от румънското първенство, където е защитавал цветовете на Херманстад. Бил е част от отборите на Олимпия Любляна, Ланс, АОК Керкира, Милсами, Целие, Сюдтирол, Зулта Варегем и други.

Преминава през всички формации на националния отбор на Хърватия, като за младежите има 7 мача и 2 отбелязани гола.

В два сезона стана голмайстор на първенството в Босна.

Гуидо Гуериери (Италия)

25-годишният вратар пристига от тима на Салернитана. Преди това в рамките на няколко сезона е част от Лацио, с който записва своя дебют в италианската Серия А. Гуериери е юноша на римските "орли".

С Лацио печели Купата на Италия, както и два пъти Суперкупата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА