Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 21:45 1 068 0

Рома се спаси от загуба срещу Верона на "Олимпико" (ВИДЕО)

  • рома-
  • верона-
  • серия а-
  • футбол

Срещата завърши 2:2

Рома се спаси от загуба срещу Верона на "Олимпико" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Рома и Верона завършиха наравно 2:2 на „Олимпико“ в двубой от 26-ия кръг на Серия "А". За „вълците“ това е трето поредно шампионатно реми.

Рома се спаси от загуба срещу Верона на
Снимка: БГНЕС

Гостите бързо взеха аванс от два гола, който обаче не успяха да удържат до края на мача. Още в петата минута Антонин Барак откри резултата с 10-ия си гол през сезона след заучено изпълнение на пряк свободен удар. В 20-ата минута Адриен Тамезе удвои преднината на „джалоблу“ със силен удар след асистенция на Джанлука Капрари. В остатъка от срещата обаче „мастифите“ почти не застрашиха противниковата врата и от това се възползваха домакините, които стигнаха до равенството с два идентични гола.

Рома се спаси от загуба срещу Верона на
Снимка: БГНЕС

В 65-ата минута 18-годишната резерва Кристиан Волпато се разписа след центриране от корнер за дебютния си гол с екипа на „джалоросите“. В 84-ата минута, отново след изпълнение на корнер, влезлият като смяна Едоардо Бове също беше точен, с което оформи крайното 2:2, като за 19-годишния играч това също беше първи негов гол за римляните. Малко преди края на двубоя техният наставник Жозе Моуриньо беше изгонен с директен червен картон.

След това равенство Рома запази седмата си позиция в класирането с актив от 41 точки, а Верона остана на десетото място с 37 спечелени пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА