Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 17:00 1 395 0

Франсис Нгану застана на страната на Джейк Пол във войната с Дейна Уайт

  • франсис нгану-
  • джейк пол-
  • дейна уайт-
  • ufc

Шампионът при най-тежките в UFC категорично не е доволен от хонорарите, които прибира след мач

Темата с парите в UFC продължава да се разраства и с тези темпове Дейна Уайт скоро би могъл да попадне в сериозна криза от липсата на достатъчно класни бойци, които да се бият в организацията му. Той е напът да изгуби шампиона си в тежка категория Франсис Нгану, който е обвързан с договора само до края на 2022 г. и то при условие, че ще лекува контузия в следващите близо 9 месеца. Самият нигериец дори застана на страната на Джейк Пол във войната му с Уайт.

Когато Пол претендира за здравни осигуровки на бойците, аз съм на 100% зад него. Той иска и увеличение на парите ни, а в това го подкрепям на 1000%. Бойците не сме защитени и всички се борим сами. Излагаме тялото си на риск. Най-малко заслужаваме здравни осигуровки“, каза „Хищника“ пред Sports Keeda.

Джейк Пол на свой ред е доста по-агресивен в подхода си към UFC, като често влиза в размяна на обиди със собственика на федерацията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА