Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 21:30 2 703 0

Една от звездите на ПСЖ е пред завръщане в Серия А

  • мауро икарди-
  • псж-
  • милан-
  • наполи-
  • рома

Три отбора обмислят оферта за аржентинеца

Една от звездите на ПСЖ е пред завръщане в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди може да се завърне в италианската Серия А през лятото, а, според Calciomercato, цели три клуба проявяват интерес към него.

Бившият капитан на Интер отдавна е трансферна цел на Ювентус, но с привличането на Душан Влахович изглежда тази врата е окончателно затворена.

Не подобна е ситуацията обаче в Милан, където Златан Ибрахимович и Оливие Жиру отдавна са преминали пика в кариерите си. Именно „росонерите“ са един от заинтересованите клубове.

Рома и Наполи са другите два, но те вече разполагат с водещи фигури на върха в атаката. Там са съответно Виктор Осимен и Тами Ейбрахам, като всеки от тях се ползва със статута на твърд титуляр.

29-годишният Икарди попадна под дебелата сянка на Килиан Мбапе, Неймар, Анхел Ди Мария и Лионел Меси в Париж и това го кара да обмисля алтернативи, за да се опита да възроди кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА