Last news in Fakti

5 Май, 2013 13:15 1 126 0

Мейуедър прасна Призрака

  • мейуедър-
  • гереро-
  • призрака-
  • лас вегас-
  • нокаут
Мейуедър прасна Призрака - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Боксьорът Флойд Мейуедър (САЩ) записа 44-ата поредна победа (26 с нокаут) от 44 мача при професионалистите. Най-скъпоплатеният боксьор на планетата надви по точки Роберт Гереро – Призрака (САЩ) на галавечер в Лас Вегас. Двубоят беше за титлата на Световния боксов съвет в полусредна категория.

Мейуедър доминираше през цялата среща в типичния си защитен стил с много движение по ринга. Гереро не беше достатъчно агресивен, а темпото в отделните рундове беше изключително бавно.

Това беше първият мач от мултимилионния договор на Флойд Мейуедър с американската телевизионна компания „Шоутайм”. Очаква се той отново да се качи на ринга в края на годината, като за момента фаворити за негови съперници са Амир Хан (САЩ) и Сол Алварес (САЩ).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА