23 Февруари, 2022 19:30 2 617 3

Легенда от UFC псува полицаи и блъска главата си в патрулка (ВИДЕО)

  • джон джоунс-
  • ufc-
  • mma

Бившият шампион в полутежка категория бе обвинен в домашно насилие по време на инцидента

Легендата на UFC Джон Джоунс може и да бъде оневинен за обвиненията в домашно насилие в края на миналата година, но 34-годишният американец без съмнение има проблеми с овладяването на гнева. Именно това показват кадрите от ареста му на 25 септември 2021 г., които станаха публично достояние, благодарение на Las Vegas Review.

Камера от тялото на един от полицаите е заснела събитията от въпросната нощ в Лас Вегас. От нея ясно си личи как Джоунс псува униформените и дори един момент решава да блъсне главата си в предния капак на патрулката.

Жиу-жицу майсторът тъкмо е награден с място в „Залата на славата“, когато полицията получава сигнал за ареста му, защото тогавашната му приятелка го обвинява в упражняване на домашно насилие. Именно този обрат на събитията разстройва боецът, ако съдим по думите и реакцията му.

Джон Джоунс има сериозно досие при органите на реда, като част от нарушенията му включват притежание на наркотици, автомобилни катастрофи, шофиране в нетрезво състояние и още куп подобни провинения.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    0 5 Отговор
    Галемия мъж ,плачко ......
    Ей така ревът и у нас тия къде псуват полицаите .Форумни интернет мишки

    Коментиран от #2

  • 2 Този плачко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ха ха":

    е човек, който няма загуба в UFC, бил се е с всякакви зверове, шампиони от няколко поколения и е размазал всички, има един от най-високите бойни коефициенти за интелигентност, шампион е от 22-годишен и никога не е имал лесен опонент пред себе си (изключае Смит), победил е два пъти Дани Кормие - DC, Шогун, Рампейдж, Гъстафсон два пъти, Мачида, Глоувър - шампионът на категорията в момента.

    Този е потенциален психо убиец със смъртоносни умения големи колкото или и по-големи от тези на Майк "Хапе ме главата" Тайсън.
  • 3 cooldude

    1 0 Отговор
    Всички знаем , че белите не могат да скачат, а черните не могат да носят на пиене! Потвърдено!