25 Февруари, 2022 23:00 5 412 5

Бивша футболна съпруга призна, че контузиите на мъжа ѝ са плод на 7 до 10 пъти секс на седмица

  • кевин-принс боатенг-
  • мелиса сата-
  • секс

Именно контузиите провалиха кариерата на „Принца“ в Милан и Барселона

Кевин-Принс Боатенг може и да не говори много на най-младите футболни фенове, но преди десетина години той бе един от най-интригуващите таланти в световния футбол с неподражаемата си енергия. Контузиите обаче направиха така, че кариерата да не се развие точно по вкуса му. Оказва се, че причината за тях не е тази, която сме си мислили. Или поне не, според бившата му съпруга Мелиса Сата, която твърди, че двамата не са излизали от леглото точно в онзи период.

Две години след развода им тя разказва, че двамата са правели секс по 7 до 10 пъти на седмица.

View this post on Instagram

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)

Телевизионната водеща прекарва цели 8 години в компанията на ганаеца с германски паспорт, в 4 от които бяха официално семейство.

През 2011 г. връзката им става публично достояние, а тогава Боатенг пристига в Милан срещу €10,5 млн. Той трябва да замести Кака в тима на „росонерите“ и на пръв поглед изглежда, че го прави успешно, отчитайки 9 гола и 6 асистенции, но мускулни проблеми го вадят от игра за половината сезон.

След това той се озовава в Шалке 04, но травмите го лишават от експлозивността и дори за кратко остава без отбор преди пак да се завърне на „Сан Сиро“.

За кратко той дори брани цветовете на Барселона, а преди това израства в академията на Херта Берлин. Прекарва известно време в Тотнъм и Борусия Дортмунд, а днес отново е в родния си Херта.

Скоро очакваме той да приключи с футбола, но вече можем да направим един генерален извод, че престоят му при Мелиса Сата е най-успешният в кариерата му.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз лашкам

    4 1 Отговор
    по 10 пъти на ден и нищо ми няма
  • 2 Ха ха ха

    5 1 Отговор
    Умря циганката дет го хваляше....
  • 3 Табаков

    0 1 Отговор
    И тази кукла измерва размерите на мъжките телесни части. Страсти,майна!
  • 4 Рошко

    1 2 Отговор
    Ой горката, правил съм го по три пъти на ден и то яко в продължение на 4 години. Значи тая е по слабичка и от обикновена рускиня
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.