2 Март, 2022 18:00 1 139 4

Автомобилни клубове плашат Радостин Василев с тренировка на „жълтите павета“

  • радостин василев-
  • протест

Те не са доволни от натиска, който министерството започна да упражнява върху тях

Автомобилни клубове плашат Радостин Василев с тренировка на „жълтите павета“ - 1
Снимка: БГНЕС

Радостин Василев е напът да се сблъска с първото по-сериозно недоволство, откакто застана на поста министър на младежта и спорта. Заплахата към него идва от редица родни автомобилни клубове, които не са доволни от агресивния подход в управлението на Василев, научихме от Novsport.

Опасенията на 42 клуба, които са изпратили писмо до министерството, са, че сезонът им е пред провал с оглед новите административни правила.

На 8 март има планирана пресконференция по този повод, на която е поканен и самият Радостин Василев, като не е изключено по казуса да бъде ангажиран и премиерът Кирил Петков.

В случай, че скоро не се решат проблемите на автомобилистите, те заплашват и с протест под формата на тренировка на „жълтите павета“ в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7596

    3 1 Отговор
    Министърът на спорта много се радва, когато му се заканват с мъжки ласки!
  • 2 gost

    3 1 Отговор
    Аз приветствам тренировки там, даже ще дойда да гледам!
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Какво е "напът"?
  • 4 Турбодизел

    2 0 Отговор
    Кога пък в България е имало автомобилен спорт като хората? Това са мероприятия за богати общества с работещи икономики, а не на любителски начала. Тук 90 и кусур процента от надбягващите се мъже го правят с возила, които производителите им са забравили отдавна за тях (Ситроен Саксо например) и всичко това е от немотия. Тема номер две: къде се надбягваме? Шосета, пътни възли разни и т.н. Няма лошо, ама асфалта обикновено е с дупки, износен и неравен. Къде сме тръгнали? За пистови съоръжения да не говорим пък въобще. Хем съм съгласен с правото на тия момчета да протестират, хем….няма особен смисъл. То изтървана работа отвсякъде.