Last news in Fakti

3 Март, 2022 13:25 683 3

БФС презентира концепцията за оптимизиране на системата на българския футбол

  • бфс-
  • стратегия на българския футбол-
  • футбол

Събитието ще стартира след тегленето на жребия за Купата на България

БФС презентира концепцията за оптимизиране на системата на българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

От БФС обявиха, че утре (4 март) ще бъде представена “обосновка на концепция за оптимизиране и преструктуриране на системата на българския футбол”. Събитието ще стартира след тегленето на жребия за Купата на България.

Ето какво пишат в сайта си БФС:

“Неформален екип от експерти ще представи пред обществеността обосновка на концепция за оптимизиране и преструктуриране на системата на българския футбол. Събитието е насрочено за 4 март и ще стартира непосредствено след края на жребия за полуфиналите на Купа България в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“.

Концепцията, чиито автори са независими експерти от различни сфери на футболната игра, е синтезиран резултат от 2-годишни проучвания в полза на по-добрите решения в системата на футбола у нас. За разработването ѝ е използвана официална информация от основните институции в Република България, материали и разработки на УЕФА, както и административния опит в управлението на футбола в Англия, Италия, Германия и Белгия.

По време на събитието ще бъде представена демографска и икономическа обосновка на революционно преформатиране на вертикалната структура на българскиите шампионати в професионалните лиги, без допълнителни разходи за клубовете, както и революционна промяна в изискванията към аматьорските футболни клубове на мъжко ниво и резервите за развитие.

Ще бъдат обсъдени и възможностите за оптимизация на кадровата политика, медийната политика и системата на обучение в Българския футболен съюз.

Лектори на презентацията ще са Петьо Костадинов, Деян Йорданов, Станимир Стойков, Васил Ивановски, Велизар Христов и Асен Томов.

Поканени са всички представители на медиите".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС

    3 0 Отговор
    паре нема ... нема и да има скоро ... ще се уволнавяме (преструктуриране) и намаляваме на заплати (оптимизиране)
  • 2 Пелето

    3 1 Отговор
    Най-полезното оптимизиране би било премахването на тумора с перуката, който от години унищожава футбола в страната ни...
  • 3 Възраждане

    1 0 Отговор
    Ние сме с Боби. Само той ще вдигне футбола защото е навътре в нещата