Last news in Fakti

3 Март, 2022 17:47 1 283 1

Лампард: Винаги съм имал пълната подкрепа на Абрамович, само мога да съм благодарен

  • челси-
  • франк лампард-
  • роман абрамович-
  • висша лига

Винаги съм имал пълната му подкрепа

Лампард: Винаги съм имал пълната подкрепа на Абрамович, само мога да съм благодарен - 1
Снимка:

Легендата на Челси Франк Лампард коментира случващото се в клуба в момента. Собственикът на "сините" от Лондон - Роман Абрамович, шокира всички с новината, че се оттегля и продава клуба.

"Вече не съм в Челси, но имах страхотни моменти там. Само мога да съм благодарен, че съм бил в клуба по време на управлението на Абрамович. Това промени лицето на отбора и вдигна нивото, правейки клуба успешен", заяви бившият мениджър на тима.

"Винаги съм имал пълната му подкрепа - и като играч, и като мениджър, независимо какво мислят хората извън клуба. Няма какво да кажа повече по темата. Сега съм мениджър на Евертън и нямам кой знае каква информация", допълни легендата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 0 Отговор
    рома е пич! и франки е пич също! истински легенди на "челси". не знам какво става, но феновете би трябвало да направят каквото могат - без рома отборът няма да бъде същият, ще дойдат печалбари, като в повечето от останалите клубове, всичко ще свърши.