Last news in Fakti

8 Март, 2022 18:45 991 0

Ред Бул Залцбург пристига в Мюнхен с нагласата, че мачът от Австрия ще се повтори и Байерн ще е аут

  • ред бул залцбург-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига-
  • матиас яйсле

„Биковете“ изненадаха всички с равенството в първия двубой

Ред Бул Залцбург пристига в Мюнхен с нагласата, че мачът от Австрия ще се повтори и Байерн ще е аут - 1
Снимка: БГНЕС

Ред Бул Залцбург поднесе голямата изненада в първия кръг от 1/8-финалите на Шампионската лига, завършвайки 1:1 с могъщия Байерн Мюнхен. Старши-треньорът Матиас Яйсле е уверен, че играчите му могат да повторят представянето си от Австрия и така да отстранят „баварците“ от пътя си.

Играчите нямат търпение мачът да започне и да дадат всичко, което имат в резервоара си. Оставаме си явните аутсайдери и това няма как да се промени. Момчетата трябва да се насладят на мача и да играят смело, както го направиха в първия мач. Ще искаме да играем в своя стил в Мюнхен дори да знаем, че няма да е лесно. Не усещаме никакво напрежение, а само вълнение от предстоящото начало“, каза Яйсле по време на пресконференцията преди двубоя.

„Биковете“ успяха да неутрализират Роберт Левандовски преди няколко срещи и това се оказа достатъчно, за да бъде дестабилизиран Байерн. Самият Юлиан Нагелсман призна, че полякът е основна фигура в схемата му на игра, но също така изрази надежда, че играчите му ще предложат и нещо по-различно, ако видим повторение на срещата от „Валс-Сиценхайм“.

Срещата е тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА