Last news in Fakti

9 Март, 2022 00:15 8 472 12

Испански рефер удари спирачка на Интер в гостуването на „Анфийлд“

  • ливърпул-
  • интер-
  • шампионска лига

Англичаните бяха опрени до стената, въпреки фаворизирането

Испански рефер удари спирачка на Интер в гостуването на „Анфийлд“ - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският шампион Интер има основания да негодува след отпадането си от Шампионската лига, въпреки успеха над Ливърпул с 0:1 в реванша. Причината е, че испанският рефер Антонио Матеу Лаос пресилено реши да изгони Алексис Санчез само минута, след като гостите поведоха в резултата.

Чилиецът спечели една спорна топка в центъра на терена срещу Фабиньо и направи всичко възможно, за да прибере краката си, макар да мина през тези на бразилеца. В резултат Лаос побърза да вдигне втори жълт картон на нападателя и да го прати под душовете, а ВАР не видя достатъчно основания, за да посъветва главния съдия, за да преосмисли решението си. Подобни решения свикнахме през годините да се вземат в полза на най-големите отбори в Европа и да се подминават, когато касаят пряко по-скромните такива.

Ако оставим това настрана, трябва да отбележим, че Лаутаро Мартинез вкара гол-красавец само минути преди злощастното събитие. Аржентинецът получи пространство за изстрел встрани от дъгата на наказателното поле и прати кълбото с мощен удар в сглобката на вратата зад Алисон.

„Мърсисайдци“ на свой ред можеха да се сърдят на съдбата, защото на два пъти тя прати изстрелите им в гредите.

Генерално погледнато Ливърпул и Интер не оправдаха високите очаквания за качеството на футбола след двете си срещи, но с оглед потенциала в състава на Юрген Клоп можем да твърдим, че английският гранд категорично е един от големите фаворити за трофея тази година.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Съдия

    8 12 Отговор

    До коментар #1 от "Фейкове":

    Фейк си ти , бате!
    Ти кой мач гледа бе, момче?
    Ливърпул ги разбиха в предния лег. Днешния мач беше скука, едвам го догледах. И айде, немаше нужда от втори жълт на Снчес, наистина той изчисти топката и се постара да си прибере краката.

    Коментиран от #10

  • 4 .........,..

    18 3 Отговор
    Незнам кое е истина в статията,гредите ги броих до три

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Съдия

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от ".........,..":

    Толкова бяха.
  • 7 Toto

    17 2 Отговор
    За сведение на автора, Алексис беше изгонен за втори жълт картон, а не с директен черен. От там заглавието ви е за боклука, а и цялата статия...
  • 8 Пеп Стойчков

    15 1 Отговор
    Ток трябваше да бъде изгонен с директен червен на предния фал,така че това нее добро основание да признаем,че Интер са имали някъв шанс…ммда
  • 9 Тъжно

    5 2 Отговор
    Статията ,няма нищо общо с
    журналистиката.
    И...защо не отпадат англичаните,
    след като са победени.Това, с гредите
    ли им е помогнало.Липсва ми
    сутрешното кафе.Лаици сър.
  • 10 Не фейк си ти ждрольо

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Съдия":

    Ей пишман експертчето. Ти не знам кой мач си гледал. Аре превърти си мача или изгледай някой клип и ми кажи къде видя, че оня се опитва да си прибере крака?? През цялото време му е изпънат като струна и бутоните директно в прасеца. Плюс това че е играл първо с топката нищо не означава при условие че може крака да му счупи, това не са ти правилата от преди 20 години.
    Колкото до мачовете, в предния мач Интер бяха по-добри а не в този.
  • 11 Мишки гледали сте друг мач

    11 1 Отговор
    Май че освен че гредите бяха няколко, виждам че и коментарите ви за мача са доста фенско настроени, интер ли е принтер ли е, бяха дотук
  • 12 Тотко

    8 0 Отговор
    Сайта на ибриците. Продавате се за жълти стотинки.