Last news in Fakti

9 Март, 2022 20:00 654 0

Спортинг идва за победа в Манчестър, въпреки разгрома в Лисабон

  • манчестър сити-
  • спортинг лисабон-
  • шампионска лига-
  • рубен аморим

Старши-треньорът на португалците не смята, че реваншът е протоколен

Спортинг идва за победа в Манчестър, въпреки разгрома в Лисабон - 1
Снимка: БГНЕС

Спортинг Лисабон е изправен пред истинска „Мисия: Невъзможна“ с оглед факта, че пристига на „Етихат“ с пасив от цели 5 чисти гола от първия 1/8-финален мач в Шампионската лига. Но това не сломява духа на португалците, ако съдим по заявената амбиция на старши-треньора Рубен Аморим, че тимът му пристига в Манчестър, за да гони успеха.

Това е наш дълг. Няма значение дали двубоят е решен. Това е мач, в който трябва да се борим за успеха и ще дадем най-доброто от себе си, за да го постигнем“, каза наставникът по време на пресконференцията преди мача.

Очакванията междувременно са Хосеп Гуардиола да даде почивка на част от основните си фигури, но широчината, с която той разполага в състава си, е достатъчна за два напълно равностойни отбора, изключвайки може би единствено вратарския пост.

Манчестър Сити приема Спортинг тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА