Last news in Fakti

10 Май, 2013 15:54 1 453 0

Вавринка: Григор Димитров е бъдещето

  • вавринка-
  • димитров-
  • бъдеще-
  • тенис
Вавринка: Григор Димитров е бъдещето - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Швейцарският тенисист Станислас Вавринка, който снощи победи Григор Димитров в Мадрид, определи българина като “бъдещето на тениса”. Двата тренират в една академия, а Вавринка се класира за четвъртфиналите на “Мастърс”-а след успех с 3:6, 6:4, 6:1.
 
„Много съм щастлив. Григор е много тежък съперник и не беше никак лесно, особено в началото. След като той спечели първия сет се опитах да променя играта си и да бъда още по-агресивен, притискайки бекхенда му. С малко късмет успях да достигна до пробива във втората част, а в третата играех много добре", сподели швейцарецът.
 
„Димитров е страхотен тенисист и ще бъде бъдещето на тениса. Той може да прави всичко, което поиска, на корта, така че просто трябва да продължава да работи усилено и да бъде готов за остатъка от годината“, завърши Вавринка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА