Last news in Fakti

11 Март, 2022 18:30 1 318 8

В Левски намериха малко пари за радост на Петър Хубчев

  • левски-
  • петър хубчев

„Сините“ са погасили част от задълженията си към бившия наставник

В Левски намериха малко пари за радост на Петър Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Хубчев е получил известна част от дължимото, което очаква от Левски. Това поне твърдят колегите от dsport, позовавайки се на източници от „Герена“.

Ръководството на „сините“ е зарадвало и други свои бивши служители, сред които личат имената на Насиру Мохамед, Илия Димитров, Илия Юруков и Живко Атанасов.

В клуба са доволни от кампанията, която организираха сред феновете „Левски е вечен“, като се смята, че именно оттам са дошли част от парите за изплащане на старите задължения.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трезвомислещ българин

    5 4 Отговор
    Този "борсук" Хубчев, вместо да се включи в тази кампания, като човек ,на който "Левски" е дал много, той се чуди как да си вземе незаслужените с нищо пари.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мим

    3 1 Отговор
    Ами левскарите плащаме глупостта на милионерите ни, ръководили Левски до сега.Главно некомпетентноста им и манията за величие.Трябва да ги изправим на народен съд и да си платят сами задълженията,а не народа...

    Коментиран от #4

  • 4 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мим":

    Това няма как да стане и ти го знаеш. Понякога живот е несправедлияв, но тогава се виждат истинските хора. В същата ситуация беше Стойчков и той фалира ЦСКА а Сираков не се предаде и ето я светлината в тунела. Хубчев можеше да се окаже човек да напрви малък жест но уви. Продължаваме напред, човек каквото си напрви друг не може да му го направи.
  • 5 ЦСКА - Ловеч

    0 1 Отговор
    Хубчев е наш човек , кариерата му тръгна от Ловеч. Намушкай ги Петре! Сираков да каже ,защо го уволни!

    Коментиран от #6

  • 6 Трезвомислещ българин

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЦСКА - Ловеч":

    За слаби резултати , за какво друго.
  • 7 Бегай !

    0 1 Отговор
    Просяци !
  • 8 Свинчо

    0 0 Отговор
    Аз съм пенсионер и помагам на Левски .Тоя некадърник алчен дано се задави с нашите пари