Last news in Fakti

16 Март, 2022 14:30 1 645 0

УЕФА с новини за провеждането на мача между Лил и Челси

  • челси-
  • лил-
  • уефа-
  • шампионска лига

Англичаните ще трябва да пътуват по земя до Франция

УЕФА с новини за провеждането на мача между Лил и Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Опасенията, че реваншът между Лил и Челси в 1/8-финалите на Шампионската лига няма да се състои бяха опровергани днес от УЕФА.

Федерацията потвърди, че англичаните са пътували безпрепятствено до Франция, за да се подготвят за тазвечершния двубой, който трябва да определи предпоследния участник в следващия кръг от турнира.

„Сините от Стамфорд Бридж“ нямаше как да се качат на частния си самолет, за да пристигнат на „Пиер-Мороа“, благодарение на санкциите срещу собственика Роман Абрамович.

Треньорът Томас Тухел на няколко пъти потвърждава, че ще направи всичко по силите си, за да може тимът му да бъде навреме за всеки един мач далеч от дома.

Припомняме, че Челси спечели с 2:0 мача в Лондон и за сега изглежда фаворит в сблъсъка с „песовете“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА