Last news in Fakti

16 Март, 2022 14:15 655 2

Еди Хърн прикани Дейна Уайт, за да организират бой между „Канело“ и Камару Усман

  • саул алварес-
  • камару усман-
  • дейна уайт-
  • еди хърн

Съревнованията между боксьори и MMA бойци стават все по-модерни

Еди Хърн прикани Дейна Уайт, за да организират бой между „Канело“ и Камару Усман - 1
Снимка: БГНЕС

Саул Алварез и Камару Усман са двама от най-добрите „паунд-фор-паунд“ бойци в съвременните бойни спортове, като единият е безспорен шампион в средна категория в бокса, а другият е носител на титлата на UFC в полусредна. Слуховете, че двамата могат да се срещнат по средата получиха живот от устата на Еди Хърн.

Той (Усман) има договор с UFC, но, ако Дейна Уайт иска, бих се радвал, за да го обсъдим“, каза собственикът на Matchroom Boxing пред DAZN по повод шансовете двамата бойци да премерят сили.

Хърн обаче не е убеден, че „Канело“ би искал да си губи времето с подобни срещи. Двамата са обсъждали и друг път тази идея, но мексиканецът категорично я е отхвърлил заедно с предизвикателството от Джейк Пол.

Алварез се е прицелил към славата на един от най-великите боксьори на всички времена, но за целта той трябва да продължава с победите над водещите атлети в своя спорт.

„Канело“ ще се боксира на 7 май с Дмитрий Бивол, а след това се надява, че ще може да приключи трилогията с Генадий Головкин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макрон

    0 0 Отговор
    Нека да организират, само че да бъде в октагона, а не в боксовия ринг.
  • 2 Бат еди кой си

    0 0 Отговор
    Ако е боксова среща Усман ще бъде много бит.