Last news in Fakti

18 Март, 2022 09:53 5 592

Betway смята, че Лига Европа ще е в ръцете на Барселона

  • лига европа-
  • барселона-
  • betway

В последните години сме свикнали в Лига Европа да има един ясен фаворит

Betway смята, че Лига Европа ще е в ръцете на Барселона - 1

Вторият най-авторитетен клубен турнир - Лига Европа скоро навлиза в решителната си елиминационна фаза и е време да погледнем към възможностите за залози за победител в надпреварата. Най-новият букмейкър у нас – Betway bg е „заредил“ отлични възможности за игра в менюто си за шампион в Лига Европа и това със сигурност ще привлече вниманието на много от футболните фенове.

В последните години сме свикнали в Лига Европа да има един ясен фаворит и това е Севиля. Андалусийци са истинските крале на турнира, печелейки го повече от всеки друг отбор в историята. През този сезон те отново са се устремили към финалния мач и ако го нямаше друг отбор, най-вероятно щяха отново да бъдат най-очакваният победител. С бърза Betway регистрация обаче можете да се възползвате от това да заложите на друг отбор да вдигне трофея.

Тази година проблемите на Барселона през есента объркаха доста сметки на отборите в Лига Европа, тъй като „каталунците“ влязоха в турнира като трети от групата си в Шампионската лига. Шави Ернандес обаче успя да вдигне отбора обратно на краката си и според Betway именно „блаугранас“ ще триумфират с титлата през май месец. Букмейкърът дава коефициент за такава развръзка от 3.50. Нещо напълно обяснимо, тъй като не само играта на Барса в последно време се преобрази, но и новите попълнения веднага усетиха какво значи да се бориш за победи с екипа на „каталунците“ – нещо, за което основна заслуга със сигурност има и Шави, който върна позабравеното чувство за задължителни победи на „Камп Ноу“, независимо кой е съперникът.

За разлика от есента, Барселона вече има нужната мощ в атака с привличането на Феран Торес и Пиер-Емерик Обамеянг, а един от най-големите козове на отбора е Усман Дембеле, който се радва на най-добрите си дни откакто е футболист на „каталунците“. Факт, който дори доведе до слухове, че той все пак може да остане на „Камп Ноу“, въпреки че беше смятан за сигурен напускащ със свободен трансфер през лятото.

Въпреки, че Betway дава предимство на Барса за спечелването на Лига Европа, компанията не оставя много по-назад възможността РБ Лайпциг да бъде шампион. „Биковете“ са с коефициент от 5.00, а плътно зад тях със ставка 6.00 е и познайникът ни Севиля. Андалусийци имат един много голям стимул през този сезон, а именно факта, че финалният сблъсък ще се играе на техния стадион – „Рамон Санчес Писхуан“. Какъв по-добър начин да затвърдиш реномето си като „Краля на Лига Европа“ като вдигнеш трофея за седми път на своя собствен терен? А ако съперникът им е Барселона, определено ще ни очаква огромно зрелище между два испански колоса на родна земя.



Свързани новини