Last news in Fakti

17 Март, 2022 13:37 2 388 15

Феновете на Левски с инициатива да изплатят парите на Хубчев!

  • левски-
  • футбол-
  • петър хубчев-
  • пари-
  • средства-
  • левски е вечен

В групата във Фейсбук "Левски е вечен", както и доста други "сини" страници има апел към феновете

Феновете на Левски с инициатива да изплатят парите на Хубчев! - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски поеха инициатива по изплащане на дълга към Петър Хубчев. Привърженици призоваха, всички обичащи клуба да дарят пари, за да се приключи сагата с бившия треньор на клуба.

В групата във Фейсбук "Левски е вечен", както и доста други "сини" страници има апел към феновете:

Ето какво написаха от "Левски е вечен":

"Точно 290 000 лева остават да бъдат изплатени на този елемент, за да се приключи веднъж завинаги цялата тази история с него. Да го направим още тази седмица, кой колкото може да отдели."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    16 19 Отговор
    "...на този елемент..".
    Да не се чудят "левскарите" защо цяла България ги ненавижда ( да не кажа мрази).
    Човека си е заработил заплатите и си ги иска!!
    Нека все един левскар се замисли, ако на него не му изплатят заплатите какво би направил и как би реагирал...
    То бива бива да си прост....ама чак пък толкова..

    Коментиран от #4, #5, #8, #13

  • 2 Хавай

    12 11 Отговор
    Двама трима псевдо тарикати лъжат стотици хиляди балъци да плащат дебели заплатки на тях и техните любовници в магазина в името на Левски
  • 3 Тома

    9 15 Отговор
    Ей говеда си останахте и 21 век.Култура О.
  • 4 кУмУнист

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    А на теб работодателя като ти плаща заплати очаква ли резултати, или си чешеш орехчетата по цял ден и той трябва да ти плаща, че нищо не си свършил. Този, че си ги е заработи е факт, но спокойно можеше да си ги изка без лихвите и неустойките, знаейки, че не ги е заслужил и вреди на клуба който го е направил това което е. Преди години един такъв елемент Херо така заплю клуба и феновете в един мач на Левски срещу неговия Черно море и като му напомниха феновете, че му спасиха живота плащайки му разходите за медицинските процедури когато беше болен от рак и въпреки, че не беше в Левски му дариха пари дариха му живот, та като се усети че е жив заради тези които наплю бързаше да се извинява по студията. Така, че на Хубчев да не му се налага нещо такова, но от левскари помощ няма да види.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тарикат

    13 7 Отговор
    Сирака дипли пачки вие плащаите

    Коментиран от #9

  • 7 Ханс Кристиан Андерсен

    8 10 Отговор
    10 пунди и един Гунди ! След 1971 - 11 пунди без Гунди ! Сега сте безброй пунди със Сираков и Мъри ! 2008 - 2021 -194 футболисти ....Мамма миа...И искат още да им се налива в бездънната каца.
  • 8 Нагъл

    12 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    То бива такава неграмотност ама чак пък толкова, типично за свинско-чорбарският обор. Изработените пари си ги е получил, това са пари за това, че е лежал в Германия на дивана и си е бъркал в носа плюс лихви за това че си е бъркал в носа.
  • 9 кУмУнист

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "тарикат":

    плащаИме защото искаме и можим Пари кат весници сал да можем а ги чИтем .
  • 10 Локо Сф1956

    8 4 Отговор
    Феновете на Левски така и не разбраха, че не Хубчев застрашава лиценза на клуб Левски, а бездарното ръководство на Левски начело със Сираков, които не могат с години да направят бюджет, в който разходите да са равни или по-малки от приходите. Жалко за феновете, че са толкова наивни.
  • 11 ГЕРЕН

    9 0 Отговор
    ЧУЙТЕ: ХУБЧЕВ НЕ Е ЛЕВСКАР И НИКОГА НЕ Е БИЛ. ИГРАЛ Е ЗА ЛЕВСКИ ЗА ЕДНА ЗАПЛАТА. ТЪРСИ СИ ПАРИТЕ МНОГОООО ТО. НЕ МУ ПУКА. НО ТОЙ СИ ЗНАЕ ВЕЧЕ МНОГО ЛЕВСКАР ГО НАМРАЗБИХА. ИМА НАИСТИНА В КАЗАНОТО ОТ ГРАДЕВ. СИРАКОВ ГО ИЗГОНИ БЕЗ ДОГОВАРЯНЕ БЕЗ РАЗГОВОРИ. НАСКО Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКИ ИЗГОНЕНИ ОТ ЛЕВСКИ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ. И ТОЙ ДАЛ 250 000 НА ЛЕВСКИ СВОИ ПАРИ....!!!????. ДА ВИДИМ ЧЕРННО НА БЯЛО. ДОКУМЕНТИ.
  • 12 ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

    5 3 Отговор
    Някакъв тъпанаръ писал, че ОЧАКВАЛ РЕЗУЛТАТ..... ХАХАХА...

    Лично аз, като подписвам договор с някакви си отворко и, никъде не съм прочел, ЧЕ ЗА ДА МИ ДАВА ПАРИ ЩЕ ИСКА РЕЗУЛТАТ....... ХАХАХА.... ХАХАХА..... ТО ВИНАГИ В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА ДА ИМА РЕЗУЛТАТ...... ТЪПАКЪ ТАКЪВ..... ХАХАХА....... И КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ИСКАШ С ТЕЗИ СЕЛСКИ ИГРАЧИ..... ЕТО СЕГА ПРИ МЪРИ..., КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА?????... ЕДВАМ ЕДВАМ БИЯТ ПОСЛЕДНИТЕ..... ХАХАХА
  • 13 Върви

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    бай не ти се отдава мисленето!
  • 14 емо 73 канар

    1 0 Отговор
    А на другите на които дължите, някъде около 40 М , кога ???
  • 15 До комунягата

    0 0 Отговор
    Всички които обичаме футбола сме в състояние да отделим по някой лев, за мен няма значение дали е Левски, ЦСКА, локото, има значение подхода, но при положение че знам за това от сигурни хора как се е отнесъл раев към Хубси, не е приятно, Хубси се отказа от национала заради Левски, за каузата в договора, секира се знае, а адвоката които има най малко право да налива огън в маслото, това вече е голям проблем, така че първо трябва да се критикуват лаладжиите, тогава Хубси, все пак е работил и играл в Левски, а и не е само той изгонен, има и истински левскари които без вина духнати