Last news in Fakti

21 Март, 2022 14:11 1 843 1

От Реал Мадрид признаха къде сгрешиха срещу Барса

  • лука модрич-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • ел класико

Барселона спечели на "Сантиаго Бернабеу" с 4:0 и напълно надигра домакините в мача от 29-ия кръг на първенството на Испания

От Реал Мадрид признаха къде сгрешиха срещу Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти призна, че решението му да заложи на Лука Модрич като фалшива деветка в Е Класико е било голяма грешка. Барселона спечели на "Сантиаго Бернабеу" с 4:0 и напълно надигра домакините в мача от 29-ия кръг на първенството на Испания. Модрич игра на необичайната за него позиция заради контузията на нападателя Карим Бензема.

„Експериментът с Лука се провали, планът определено не беше добър. Искахме да контролираме повече топката, да пресираме по-високо, но след първия допуснат гол рухнахме. Барса игра по-добре и заслужено победи, но трябва да продължим напред и да намерим баланс. Все още имаме преднина от 9 точки", заяви Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модрич

    2 1 Отговор
    е свършил с футбола отдавна.