Last news in Fakti

21 Март, 2022 11:52 1 095 3

Петър Хубчев поема голяма власт в Берое

  • берое-
  • петър хубчев-
  • футбол-
  • ивко ганчев

Ивко Ганчев е поредният човек, който напуска клуба след оттеглянето на ТЕЦ "Марица изток-2" като собственик

Петър Хубчев поема голяма власт в Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Ивко Ганчев вече не е спортен директор на Берое. Двете страни се разделят по взаимно съгласие, като това ще бъде официализирано в следващите дни. Славният вратар на заралии е поредният човек, който напуска клуба след оттеглянето на ТЕЦ "Марица изток-2" като собственик.

Цялата спортно-техническа власт ще е в ръцете на наставника Петър Хубчев. По подобен начин действа Станимир Стоилов в Левски, като освен треньор е и спортен директор. Както е известно, от няколко дни Берое е с ново ръководство и нов изпълнителен шеф в лицето на Стелиян Попчев.

Историята под Аязмото се повтаря с първия престой на Хубчев в клуба. През февруари 2012-а той бе назначен за спортен директор, а през ноември вече стана и наставник.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    6 1 Отговор
    Един от малкото читави футболисти от световното през 1994
  • 2 рамбо

    2 2 Отговор
    Желая му здраве и успехи на Хубчев. Човек с воля и характер. Трудно е да се постигат успехи в блатото на българския футбол и при постоянната липса на финансиране, но той може.

    Коментиран от #3

  • 3 Общината

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "рамбо":

    Може да обере до дупка един отбор. Да е жива и здрава община Стара Загора.