Last news in Fakti

21 Март, 2022 23:00 1 574 1

Бензема побесня срещу свои съотборници, но след това изтри публикацията си в Twitter

  • карим бензема-
  • реал мадрид-
  • каземиро-
  • винисиус жуниор

Французинът беше принуден да гледа катастрофата в „Ел Класико“ от трибуните

Бензема побесня срещу свои съотборници, но след това изтри публикацията си в Twitter - 1
Снимка: БГНЕС

Карин Бензема не спести критиките си към двама от своите колеги в Реал Мадрид в гневна публикация в Twitter, но след това реши да я изтрие с оглед последствията, които може да предизвика.

Това е срамота! Случи се, защото подценихме Барселона. Когато се събудих през нощта преди мача, видях Винисиус и Каземиро да пият и да играят FIFA в 04:00 часа. Попитах ги, защо не си почиват преди мача, а Винисиус ми отговори, че нямало нужда и Барселона е без Меси“, написа капитанът на „кралския клуб“.

Каталунците“ след това разбиха с 0:4 своя съперник, а Бензема бе принуден да гледа от трибуните заради контузия в прасеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.