Last news in Fakti

19 Март, 2022 17:00 1 454 0

Бензема е аут от „Ел Класико“

  • карим бензема-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • ел класико

Французинът не е тренирал в събота с колегите си

Бензема е аут от „Ел Класико“ - 1
Снимка: БГНЕС

Карим Бензема няма да играе срещу Барселона в неделя или поне това твърдят редица медии в Испания с оглед факта, че французинът не е тренирал на последното занимание с колегите си.

Най-резултатният французин в историята получи контузия в прасеца след последния мач срещу Майорка в понеделник, въпреки че се разписа на два пъти за „кралския клуб“ за крайното 0:3.

Капитанът на „белия балет“ без съмнение е най-добрият играч в тима в момента и отсъствието му със сигурност ще е проблем за Карло Анчелоти.

Поставяме все пак под съмнение тази спекулация, защото не е изключено това да е трик на „Татко Карло“ и все пак да видим Бензема в игра в „Ел Класико“. Отговорът ще научим в неделя от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА