Last news in Fakti

22 Март, 2022 11:20 2 232 2

ПСЖ вече не е отбор, Неймар е на ръба на пиянството

  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • леонардо-
  • насер ал-хелаифи

Феновете вече дори не се вълнуват от изпълненията на Неймар

ПСЖ вече не е отбор, Неймар е на ръба на пиянството - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът Даниел Раиоло направи шокиращ анализ в предаването “After Foot” на случващото се в Пари Сен Жермен, опитвайки да повдигне “завесата” около все повечето появяващи се информации във Франция за разнобой в съблекалнята и многото проблеми в тима.

“ПСЖ вече не е отбор. Там няма обща връзка, която да ги обединява. Треньорът сякаш не съществува, президентът не е казал и дума, всичко е тотално бедствие и болтовете трябва да бъдат затгнати от някой. Леонардо го няма, Насер Ал-Хелаифи също. Нищо, пълно поражение. Неймар вече почти не тренира, пристига в жалко състояние, на ръба на алкохолизма е. Той е обладан от дух на отмъщение към ПСЖ, има тотален разрив между клуба и съблекалнята. Феновете вече дори не се вълнуват от изпълненията на Неймар. Те трябва да му подпишат чека и да се разделят с него, защото нанася само щети на клуба”, бе изключително тревожното мнение на журналистът.

Информациите за все по-сериозни проблеми в съблекалнята на парижани се появиха още през есента на миналата година, но се засилиха още повече след поражението от Реал Мадрид преди около две седмици. В следващта среща успяха да спечелят домакинството си на Бордо, а в нея феновете освиркваха бурно Лионел Меси и Неймар, а единствен пощаден бе Килиан Мбапе. В неделя столичани паднаха с 3:0 от Монако и не показаха почти никакво желание за игра.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    5 1 Отговор
    Мбпаниньо, великане, идвай в Реал, не се занимавай с глупости!
  • 2 ники

    2 1 Отговор
    Меси провали ПСЖ.