Last news in Fakti

23 Март, 2022 13:54 1 069 4

Легенда на ЦСКА: Жорди Кайседо не е особено класен и комбинативен футболист

  • цска-
  • аспарух никодимов-
  • жорди кайседо-
  • футбол

Независимо дали когато бях играч, или като бях треньор, всичко се градеше на терена, сподели Аспарух Никодимов

Легенда на ЦСКА: Жорди Кайседо не е особено класен и комбинативен футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е на мнение, че нападателят на „червените” Жорди Кайседо не е особено класен и комбинативен футболист. Паро даде мнението си за случващото се на „Българска армия”.

„И в предишни сезони се случваше да има интрига за титлата до началото на пролетта, но след това тя бързо се изпарява. Вероятно се бърка някъде в подготовката. В България прекъсването през зимата е много дълго и е от изключителна важност по време на лагерите, които се провеждат преди подновяването на шампионата, да се подготвят добре състезателите. Преди години играеха повече българи и разбирането между нас беше на много високо ниво. Независимо дали когато бях играч, или като бях треньор, всичко се градеше на терена“, сподели Никодимов пред „Мач Телеграф“. Той коментира и качеството в редиците на „червените“.

„Трябва да има конкуренция в отбора. За дълбочина не говорим, трябва качество на поне три или четири поста. Трябват класни футболисти. Жорди Кайседо не е особено класен играч. Той играе много добре с глава, ако може вкарва с крак, но не му е там силата. Кайседо се чувства комфортно при игра с глава и да има на разположение бързи крила, които с центрирания да го намират и той да бележи. Не е особено комбинативен и трябва съотборниците да му създадат условия, за да реализира“, сподели Никодимов.

„Аз съм сигурен на 100%, че феновете на ЦСКА ще са далеч по-доволни, ако гледат юноши и млади момчета, на които им тупти сърцето за ЦСКА и ще се раздават докрай. Дори и да няма успехи и те да дойдат след 10 години. Инвестирай в юношите, направи ги футболисти и после ги продай. Всички ще бъдем доволни, ако ЦСКА има силна школа. Християн Петров срещу Ботев Пд се включи добре. В такъв мач се играе трудно, а той показа, че има качества. Трябва да му се дава шанс и да се реализира. Дори да допусне грешка няма нищо фатално, той иначе не може да израсне като футболист. Дано запазим второто място и да вземем Купата на България.

Тя се превърна в цел номер едно пред треньор и футболисти. Трябва да спечелят нещо тези играчи, защото клубът отделя много пари за тях“, завърши „червената“ легенда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАРО,

    3 5 Отговор
    МАЙМУНЯКА МОЖЕ ДА НЕ Е КЛАСЕН И КОМБИНАТИВЕН КАТО ФУТБОЛИСТ, НО ТИ НЕЗНАЕШ КАК БЕРЕ БАНАНИ!
  • 2 Зрител

    3 3 Отговор
    Паро бъркаш! Феновете ще са доволни докато юношата сбърка. После ще има мощно оплюване и ако лабилен ще се срине. Помня какъв негативизъм се изля върху Бербатов и Ники Михайлов,примерно. Чужденци трябват и то класни ,ама за БГ трудно.
  • 3 Реалист

    2 2 Отговор
    Прав е Паро, но това е Литекс и няма как юношите да дават сърце и душа
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.