24 Март, 2022 17:00 1 227 4

6 месеца затвор грозят Конър МакГрегор

  • конър макгрегор

Ирландецът е бил арестуван в Дъблин с автомобила си

6 месеца затвор грозят Конър МакГрегор - 1
Снимка: БГНЕС

Конър МакГрегор е бил арестуван снощи от властите в Дъблин за опасно шофиране с Бентлито си, научихме от Irish Independet, цитиран от DAZN.

„Прословутия“ е нарушил куп правила на пътя с луксозния си автомобил, които ще му донесат солена глоба и дори могат да го вкарат в затвора за 6 месеца.

Импресариото му разказва, че той е бързал за тренировка, когато е задържан. Тестовете за алкохол и наркотици пък са били отрицателни.

През 2018 г. МакГрегор губи за кратко свидетелството си за правоспособност за превишена скорост. Той препуска със 154 км/ч на път с ограничение от 100 км/ч. Глобен е и с $440 за провинението си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Това е да арестуваш Христо Стоичков в България. С ония сопол Лечков що не в затвора?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.