Last news in Fakti

26 Септември, 2022 22:33 1 877 1

Допинг ченгетата отказват да тестват Конър МакГрегор за наркотици и стимуланти

  • конър макгрегор-
  • ufc-
  • допинг-
  • mma

MMA звездата заяви, че ще се завърне на ринга, но новината сякаш не е стигнала до УАДА

Допинг ченгетата отказват да тестват Конър МакГрегор за наркотици и стимуланти - 1
Снимка: БГНЕС

Конър МакГрегор е единствената звезда на UFC, която все още не е била тествана за забранени вещества от Антидопинговата агенция през 2022 г., съобщи TSN.

„Прословутия“ направи недвусмислена заявка, че планира да се завърне на ринга, което би следвало да задължи допинг ченгетата да го изненадат с проверка, но такава все още не е направена.

УАДА едва ли ще си спечели особено много симпатизанти, тъй като през последните години все по-често става обект на критики за избирателно тестване на спортисти от различните държави и организации.

Ирландецът вече на няколко пъти попадна в заглавията на спортните ежедневници с арестите си след употреба на алкохол зад волана, както и с проявите на развратен живот в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    4 0 Отговор
    Ей на това му се вика лицемерие