Last news in Fakti

24 Март, 2022 14:59 1 007 2

Фетел пропуска и надпреварата в Джеда?

  • себастиан фетел-
  • формула 1-
  • саудитска арабия-
  • aston martin-
  • гран при на саудитска арабия

Фетел все още не е дал необходимия отрицателен тест за COVID, за да лети за Гран при на Саудитска Арабия

Фетел пропуска и надпреварата в Джеда? - 1
Снимка: БГНЕС

Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел може да пропусне и второто състезание от сезона във Формула 1 в Саудитска Арабия този уикенд, тъй като все още няма отрицателен тест след инфекция с коронавирус, съобщи неговият отбор Aston Martin.

"Фетел все още не е дал необходимия отрицателен тест за COVID, за да лети за Гран при на Саудитска Арабия", написаха от отбора в Туитър.

"Нико Хюлкенберг ще бъде в Джеда, за да замести Себ, ако е необходимо. Ще вземем окончателното си решение в петък, ще изчакаме до последно, за да дадем на Себ възможност да се състезава."

Фетел пропусна откриването на сезона Гран при на Бахрейн миналата седмица и Хюлкенберг зае неговото място, завършвайки 17-и.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шам фъстък

    1 0 Отговор
    Павле,поне сложете на снимка една кола на "Ферари",бре момче!

    Коментиран от #2

  • 2 Година

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "шам фъстък":

    Фетел не е от Ферари, ти в коя година живееш😊.