Last news in Fakti

28 Март, 2022 16:00 1 563 0

Иско пристигна във Флоренция, за да договори трансфера си в Серия А

  • иско-
  • фиорентина-
  • реал мадрид

Испанецът отдавна е цел на част от местните грандове

Иско пристигна във Флоренция, за да договори трансфера си в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският плеймейкър на Реал Мадрид Иско изглежда е все по-близо до изхода на „Сантиаго Бернабеу“, след като медиите в Испания заподозряха, че е съчетал кратката си почивка по време на паузата за националните отбори с ваканция във Флоренция.

Испанското издание Mundo Deportivo смята, че халфът се е срещнал с представители на местния Фиорентина, за да обсъдят възможността той да облече лилавия екип от идната кампания.

29-годишният вече бивш испански национал има договор с „белия балет“ само за още няколко месеца, а изгледите да получи нов не са никак добри с оглед постоянния регрес в представянето му.

Иско през годините оглавяваше трансферните списъци на Арсенал и Милан, но той категорично отказа да напусне испанската столица, независимо от факта, че в продължение на 9 години играеше резервна роля, независимо от треньора, който бе начело.

„Виолетовите“ пък се превърнаха в една отлична дестинация за залязващи звезди, като последната такава бе Франк Рибери, когато отношенията му с Байерн Мюнхен приключиха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА