Last news in Fakti

28 Март, 2022 18:30 1 119 5

Топ рефер получи сърдечен удар след тренировка

  • овидиу хацеган-
  • сърдечен удар

Бъдещето му във футбола е поставено на карта

Топ рефер получи сърдечен удар след тренировка - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-високоценените съдии в Европа в момента Овидиу Хацеган е получил сърдечен удар след една от тренировките си през уикенда, научихме от спортния журналист Емануел Рошу, цитиран от dsport.

Специалистът е почувствал остра болка в гърдите, докато е почивал у дома в Тимишоара, но бързо със семейството му са взели решение, че трябва да отиде в болница. Там лекарите установяват, че е претърпял сърдечен удар, което е наложило и интервенция. В момента той е под постоянно лекарско наблюдение.

Румънецът получи няколко наряда за изминалото Европейско първенство, а през настоящия сезон свири част от най-важните мачове в Шампионската лига, включително срещата между Атлетико Мадрид и Манчестър Юнайтед в Испания.

Очакванията преди Световното в Катар бяха, че Хацеган ще бъде сред съдиите, които ще ръководят част от най-важните двубои, но на този етап кариерата му в спорта изглежда поставена на карта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рошко

    12 0 Отговор
    Може ли да направите статистика на физически млади здрави активни гора и изобщо спортисти, които получиха колабира ха и прекрати ха спортните си кариери и дали да били чипнати , преди да ми плещите колко са видиш ли полезни ваксиниките
  • 4 Ваксата спасява животи!

    6 0 Отговор
    Да слага четвърта доза и да не се бави, че пак ще стане някой съкатлък
  • 5 УМБАЛ Пирогов

    4 0 Отговор
    Така завършва пълния цикъл на вакcинация.