Last news in Fakti

3 Април, 2019 13:29 10 797 2

Млад ММА боец почина след нокаут

  • нокаут-
  • сърдечен удар-
  • наркотици-
  • битка-
  • мма

22-годишният ММА боец Матеус Фернандес почина няколко часа, след като беше нокаутиран в битка на събитие, което се проведе през уикенда в Манаус, Бразилия. Фернандес загуби с нокаут в третия рунд от Обед Перейра, който го свали с комбинация от удари. Фернандес получи още един удар докато беше на земята, преди рефера да се намеси.

Той се готвеше в залата на Formando Campeoes, които помагат на хора да спрат наркотиците и да се занимават с ММА. Вандерлус Кантурияс, която е съпруга на треньора на боеца, сподели, че Фернандес е починал няколко часа след битката.

В петък той се подложил на тестове и бил чист, но негови приятели му споделиха, че е използвал наркотици преди двубоя. Иначе Матеус се справил добре в първите рундове, но след това бе разклатен и загуби с нокаут. Веднага след битката той започнал да получава припадъци, в резултат на използването на наркотици.

Веднага след битката той е закаран в болница и получава сърдечен удар. Лекарите се борили за живота му два часа, но в крайна сметка той е починал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    15 2 Отговор
    Палячовци, дрогират се за смелост и сила, вредейки на себе си и спорта. Спукваш го от тупаници, а ония стои сякаш му правиш масаж. И в един момент ефекта на дрогата намалява и тялото му изключва и бам умрял.
    Няма да забравя последния мач на Кимбо срещу Дада. Две дрогирани прасета се търкаляха на ринга и Дадато получи инфаркт след мача, а Кимбо 2-3 дни по-късно го цапна удара.
  • 2 Ъъъъъъ

    4 1 Отговор
    Все едно да си на 80 години ,да цапнеш една виагра и да правиш як секс ,няколко часа!