Last news in Fakti

29 Март, 2022 13:16 914 9

Организират протест срещу действията на БФС: Не можем да продължим да си затваряме очите

  • бфс-
  • протест-
  • клубов-
  • конгрес-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Инициативата е на клубовете, които се обявяват "за" промяна в управлението на БФС

Организират протест срещу действията на БФС: Не можем да продължим да си затваряме очите - 1
Снимка: fakti.bg

В четвъртък, 31 март се организира мирен протест, като е планирано затваряне на Околовръстен път. Събитието е одобрено от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Организаторите пуснаха следното съобщение:

„В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред сградата на БФС в Бояна за мирен протест срещу действията на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Протестът ще е мирен и ще спазим всяка буква на закона, но и ясно ще заявим позицията си - беззаконието трябва да спре! Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим и да кажем „Край!” на своеволието.

Инициативата е на клубовете, които се обявяват "за" промяна в управлението на БФС. Дистанцираме се от клубни пристрастия, защото в името на каузата е важно да бъдем заедно и обединени. Вярваме, че този път е възможно да застанем рамо до рамо.

Затова и призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    17 0 Отговор
    Абе не е хубаво така да се говори ама Боби алкохолика и шайката окопала се около него могат да се разкарат само с бой или с арестантска кола. С тях по мирен начин не става.

    Коментиран от #6

  • 2 Дедо Гошо

    4 8 Отговор
    Предлагам да ги пратим в Украйна заедно с управляващите да разминират пристанищата
  • 3 Клоуни

    1 15 Отговор
    Протеста се организира от:
    Иван Велчев-Кюстендилеца лидерът на Сектор Г на ЦСКА.
    Филип Филипов Изптлнителен директор в ЦСКА
    Стойчо Младенов треньор в ЦСКА
    Станислав Трифонов адвокат на ЦСКА
    И с парите на Гриша Ганчев собственик на ЦСКА.
    Левскари заповядайте ЦСКА да ви направи за смях.

    Коментиран от #5

  • 4 кУмУнист

    1 14 Отговор
    Добре че от бфс са сложили на дишащите лепило кюстендилци тоалетни, че Бояна ще заприлича на Борисовата градина, ще летят оакани парчета тоалетна хартия навсякъде.
  • 5 mad forest

    1 11 Отговор

    До коментар #3 от "Клоуни":

    Абе тези да не са от едно ОПГ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Горчиво

    2 12 Отговор

    До коментар #6 от "Локо Пд":

    Хаха вземете сега се прегърнете и целунете с Кюстендилеца, Стойчо Младенов, Станислав Трифонов, Филип Филипов и цирка да свърши. Горчиво, горчиво.
  • 8 1912

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Локо Пд":

    И БОТЕВ СМЕ ТАМ! ПИЯНДЕТАТА ДА СЕ ОМИТАТ БЪРЗО ОТ БФС! ТРЯБВАТ НОВИ ХОРА, ТЕЗИ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ!
  • 9 Циник

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Локо Пд":

    Много правилно мнение. Не виждам кой човек, който наистина обича футбола, може да се застъпи за дългогодишното ръководство на БФС, съсипало футбола у нас. А, и отгоре на това, наглеещо и безочливо заявявайки, че всичко е наред и те за нищо не са виновни. Безумна наглост.