Last news in Fakti

31 Март, 2022 09:30 930 0

Челси сменя Тимо Вернер с Пауло Дибала

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • челси-
  • тимо вернер

Германецът така и не се адаптира към живота в Англия

Челси сменя Тимо Вернер с Пауло Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Германският национал Тимо Вернер изглежда е все по-близо до изхода на „Стамфорд Бридж“, след като за поредна година е считан за аутсайдер в плановете на Томас Тухел. Слуховете се подхранват допълнително от информацията на 90min.com, че Челси води преговори с Пауло Дибала.

Аржентинецът е водеща трансферна цел на редица европейски грандове, след като на практика бе потвърдено, че няма да поднови контракта си с Ювентус, а възможността играч с неговите качества да си тръгне без пари е съблазнителна за мнозина.

Двамата с Вернер споделят позиция на терена, макар и чисто технически да предлагат коренно различни неща. Единият залага на техниката и изстрели от дистанция, докато другият е далеч по-бърз в отиграванията си. Евентуалното привличане на Дибала в Лондон би дало отговор на въпроса за плановете, които иска Тухел да реализира с атаката си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА