Last news in Fakti

31 Март, 2022 15:00 1 233 0

Карагър определи кой е най-зле управляваният клуб в Англия и може би в Европа (ВИДЕО)

  • джейми карагър-
  • евертън

Легендата на Ливърпул изрази тежка критика към един от основателите на Футболната лига

Карагър определи кой е най-зле управляваният клуб в Англия и може би в Европа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Джейми Карагър отправи опустошителна критика към ръководството на Евертън, определяйки го за най-лошото в Англия с оглед решенията, които доведоха тима до борба за оцеляване. Той влезе в дебат по темата с Фил Невил и Рой Кийн в подкаста на бившия защитник на Манчестър Юнайтед „The Overlap Fan Debate“.

Мисля, че Евертън е най-зле управляваният клуб в страната, ако не и в цяла Европа. Би трябвало да са. И причината не е само, защото похарчиха много пари и не им сработиха трансфери, защото това е ставало и на други места. Някои от решенията в Евертън не са за вярване“, каза легендата на Ливърпул.

Той даде за пример януарския трансферен прозорец, когато Рафаел Бенитез все още беше мениджър. Тогава под негово ръководство бяха привлечени Нейтън Патерсън, Виталий Миколенко и Анвар Ел Гази. В същото време Люка Дин бе изпратен в Астън Вила. Скоро след това треньорът бе уволнен, а на негово място пристигна Франк Лампард, който на свой ред уреди сделките за Деле Али и Дони ван де Бек.

Затова те имаха 5 или 6 мениджъра. Смятам, че всеки от тях е дошъл с идеята, че ще преобърне нещата. Но затова се притеснявам за Франк Лампард, тъй като Евертън в момента не е мястото, на което би искал да бъдеш мениджър. Толкова много неща се случват в момента, че е пълна бъркотия“, допълни Джейми.

Коментаторът дори си позволи да прогнозира изпадане на „карамелите“ в Чемпиъншип, ако след две седмици претърпи загуба от Бърнли, тъй като двата клуба са в пряк спор за оцеляване на дъното на таблицата във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА